Januari något seg

109.jpg"Underbara Claes V."

Det vilade något familjärt över gårdagen (12 jan) på Dagobert. Lokalen var ganska tom, troligen pga att januari för många är återhämtningens tid. Vi stod i valet och kvalet att ställa in quizzen, men när klockan visade 18:00, satt där två fyramannalag och den underbare Claes V, som var beredd att utmana de två lagen ensam.Hasse mellanlandade på väg till Nalen och kämpade med Claes en period och sedan som på beställning ramlade Musse in och körde dom två resterande. Det blev en bra omgång trots manfallet och vi som var där trivdes och stämning var som sagt familjär, detta märktes inte minst efter resultatredovisningen då tvåan och trean spontant hedrade segrarna med en applåd.

Vi känner en viss oro inför nästa lördag (19 jan), som är sista helgen innan lön efter julen och vill därför på något sätt försäkra oss om att det är mödan värd att sätta ihop en frågeomgång och köra quizzen. Två ur varje lag i går gav klartecken att komma även nästa lördag,men vi behöver några till för att det är mödan värd att köra omgången.

Jag uppmanar er alla därför nu just denna gång att preliminärt meddela om ni kommer på lördag, och gärna också meddela om ni inte kommer. Ni förbinder er ingenting och kommer inte att straffas om ni trots bokningen uteblir, men vi är som sagt tacksamma för att känna av om intresse finns för att köra lördag 19 januari eller inte.

Meddela mig via mail per.emilsson@carlsberg.se eller ring Dagobert och boka bord på  08-612 90 32. Finns intresse   uppdateras sidan så fort detta skett. Om intresseanmälan uteblivit fram till torsdag 17 jan klockan 12:00 blåser vi av quizzen denna lördag.

 
13 jan 2013