Nytt år nya frågor

Vi är på väg mot ljusare tider, efter en mörk vinter. I dag 5 januari kör vi i gång vårsäsongen för lördagsquizzen på Dagobert och det är bara att hoppas att intresset för quizzen överlevt julledigheten.

Roslagsgatan har blivit en riktig frågesportsgata med pionjären Hasse Dahlman (torsdagar/Dagobert) och min mentor Uffe (söndagar/Norrport) och så då jag själv (lördagar/Dagobert). Jag personligen vill att alla tre kvällarna ska överleva och ser därför inte Uffe och Hasse, som konkurrenter utan som kollegor. Några har påtalat för mig att lördagar är en svår dag att hinna gå på Quiz och det är möjligt att så är fallet, men för att tre man ska kunna dela på en gata känns det trots allt mest rättvist att sista man in (jag), får ta den dag som blivit över. I övrigt har jag ett "vanligt" jobb att sköta och jobbar sedan en tid mycket på annan ort på vardagarna, så lördag är egentligen den dag som passar mig själv bäst för tillfället.

Jag har varit på Hasses och Uffes quizzar och vill gärna bekräfta att vi tre verkligen sitter på tre helt olika och unika stilar både när det gäller framträdande och frågor. Det är kanske det som gör Roslagsgatan så spännande och lärorik för alla som gillar frågesport. Jag älskar att hitta på frågor, välja musikassociationer och leverera dom och håller på så länge ni kommer och spelar. Har ni aldrig provat, kom i kväll !

Mvh Per, Quizmaster lördagar 18:00 Dagobert Roslagsgatan 7.

 
5 jan 2013