Omgång 128 (9/4)

Lördag på Roslagsgatan 7. Bra musik, frågelek, 11 lag! Vinnare äntligen: Röda Drakarna, som inte vunnit på ett tag, ställde upp med bara bröderna Andersson (2 pers!!) denna afton och avgjorde på sista frågan.

 

1. Röda Drakarna 34 poäng (av 52 totalt)

2.Sega Gubbar   /   Carimo   32 p

3.En Till        27 p

4.Kumla Tur & Retur  26 p

5.Hur Svårt Kan Det Va    /  Jönkans Hjältar  23 p

6.Theos Bullvaner  /   Norrlands Bullvaner  21 p

7.Jesus Quiztus  /    First Timers   15 p

porträtt av en allvetare:

En av Sibiriens Quizlegender är Uffe. som är mannen bakom Röda Drakarna. Han har deltagit runt 100 gånger på våra lördagkvällar och är den som har varit med i ett segrande lag flest gånger. 44 vinster totalt så här långt (efter omgång 138) för den gode gamängen och det är inte slut ännu, tro mig. Uffes styrka är bredden i kunskap. Musik och sport är han oslagbar i, men såna frågor får han inte många hos oss, då skulle han vinna varje gång.

Ost-Anders, Röda Drakarnas framtid:

Anders Einar Karlsson ger de ålderstigna Röda Drakarna, det stöd i de mer moderna frågorna laget behöver. Han agerar bryggan mellan forntid och nutid, Anders har sedan starten varit med i ett vinnande lag 25 gånger, en rookie, med framtiden för sig. Vill du möta Anders, kanske få en autograf,så hittar du honom bakom ostdisken på anrika NK Hamngatan Stockholm..

 

Här hittar du Hall Of Fame (alla vinnade lag sedan starten)

 

Här hittar du Maratontabellen (alla personer, som vunnit fler än 5 tävlingar i ett eller flera lag)

 

Här är fotoalbumet (vimmelbilder från våra lördagkvällar

10 apr 2016