Omgång 83(27/9)

Här hittar du Hall Of Fame (alla vinnade lag sedan starten)

 

Här hittar du Maratontabellen (alla personer, som vunnit fler än 5 tävlingar i ett eller flera lag)

 

Här är fotoalbumet (vimmelbilder från våra lördagkvällar)

 

Lördagen 27/9 startade redan 15:00 med den interna förmatchen för FB-Gruppen "Dont Be Single-Mingle in Sthlm".De visade sig vara riktigt pålästa quizare, som bjöd på en rafflande fight, som gick till utslagsfrågor. Jag hoppas att få se det här gänget och några till ur gruppen igen på våra ordinarie quiz, de har helt klart vad som krävs för att utmana våra rutinerade rävar, välkomna tillbaka !

Samma lördag klockan 18:00 var det så dags för omgång 83, och Hillar hade toppat laget rejält denna lördag och tog en klar seger, trots en svag andra period. Det nya laget Bläcksvamparna var en positiv nykomling, som jag hoppas vi får se mer av framöver.

Nedan slutställningen, obs inte samma frågor. Förmatchen hade totalt 60 poäng att tävla om och huvudmatchen hade 57 poäng totalt, men som sagt, man kan andå jämföra och se att nykomlingarna skulle stå sig bra i konkurrensen.

Frågorna som förmatchen hade var ett hopplock av frågor vi kört förut  i våra vanliga tävlingar, och är på det sättet också en bra värdemätare för de nya.

 

Förmatchen:

1.Tress Amigos 38 p

2.Nordvästan 37 P

3.Estells Volontärer 35 P

Omgång 83:

1.Let Go Quizical 43 P

2.Systrarna / Röda Drakarna   37 P

3.Fyra Fulingar  36 P

4.Bläcksvamparna 32 P

5.Neptun 31 P    

        

Tress Amigos 

 Hillars team

 

28 sep 2014