Roda Drakarna

Framgångssagan Röda Drakarna:

25/8 2012, tog maratonledaren Uffe sin första seger och döpte sitt lag till Röda Drakarna. Uffe hoppade efter det runt i lite olika lag, och de lag han deltog i fortsatte att skörda segrar. 

Anders och Hasse träffades första gången 13/4 2013, och slog till direkt och vann under namnet Hazzes Heroes. Uffe såg talangerna och värvade dom i maj 2013 till sitt Röda Drakarna och tog sin första seger direkt 4/5 2013. 

Den fjärde medlemmen Leffe, Uffes brorsa anslöt och i den konstellationen, det vi i dag kallar ordinarie laget togs första lagsegern 11/5 2013.Det här laget besitter en grym allmänbildning består av 2 vinnarskallar, där Leffe, utan tvekan är den största, tätt följd av Uffe.

Ordinarie uppsättning Drakar

 

porträtt av en allvetare:

En av Sibiriens Quizlegender är Uffe. som är mannen bakom Röda Drakarna. Han har deltagit runt 100 gånger på våra lördagkvällar och är den som har varit med i ett segrande lag flest gånger. 44 vinster totalt så här långt (efter omgång 138) för den gode gamängen och det är inte slut ännu, tro mig. Uffes styrka är bredden i kunskap. Musik och sport är han oslagbar i, men såna frågor får han inte många hos oss, då skulle han vinna varje gång.

Ost-Anders, Röda Drakarnas framtid:

Anders Einar Karlsson ger de ålderstigna Röda Drakarna, det stöd i de mer moderna frågorna laget behöver. Han agerar bryggan mellan forntid och nutid, Anders har sedan starten varit med i ett vinnande lag 25 gånger, en rookie, med framtiden för sig. Vill du möta Anders, kanske få en autograf,så hittar du honom bakom ostdisken på anrika NK Hamngatan Stockholm..