Smaken är som baken !

Jag befinner mig i Falkenberg sedan i onsdags i förra veckan. Förutom att arbeta i Carlsbergs tjänst, besökte jag på torsdagskvällen den berömda puben Harrys, som just på torsdagar kör sina quizkvällar,själva quizzen tog en timme och innehöll i princip 15 låtar, där man skulle gissa vem som sjöng eller skrivit låten. Det finns olika sätt att bedriva quiz och just den här varianten var inte direkt min kopp av te, men smaken är som bekant liksom baken, delad.

imagescawhmkg1.jpg

 

Jag har förstått att Monicas quiz i lördags också var lite annorlunda, mot de jag brukar köra.I tredje perioden kördes norsk karoke , vilket tyder på kreativitet. Det finns säkert även här delade meningar om vad man tycker om kvällen, men så är det som sagt, folk tycker olika.

Jag själv tycker att jag har funnit min nisch och kommer att hålla mig runt den under mina kvällar även framgent.Små små förändringar sker löpande men att helt byta genre är i dagsläget inte aktuellt.Jag kör på så länge det kommer några som vill spela och så länge frågorna ploppar fram ur skallen !

Mvh Per

 

 
18 feb 2013