Vågar inte utmana Mello-Finalen 2013!

på lördag 9 mars är det så då äntligen final i melodifestivalen efter kval på kval, som säkert lockat några quizzare att välja soffan istället för att knalla ner till Dagobert på Sibiriens quizgata no 1. Att våga köra en Quiz 9 mars och utmana Christer Björkman, tror jag kräver ett större underlag på quizzare, och där är vi inte ännu (!)Vi ställer därför in den lördagen och kommer igen 16 februari, som vanligt 18:00 på Dagobert.

I går (2 mars) var det sportlovshelg, men vi fick ändå ihop hela 7 lag, vilket  i dagsläget är en bra siffra. Det som är ännu bättre är att alla som spelar verkar trivas och att vi tack vare bra spridning på frågorna får med oss alla, och inga stora poängskillnader.

     Har kikat lite i "Hall Of Fame" och gjort en "egen" liten topplista på de som har vunnit flest gånger.

img-0191.jpg

Systrarna: Detta gäng, består av en grund på 8 personer, och har i olika sättngar i denna grupp so far skrapat i hop 8 segrar. Truppen består av 5 starka damer och tre herrar. Skipper: Vesna

Gubbarna: Dom har visserligen aldrig hetat "Gubbarna", utan varit dom som haft mest fantasi när det gäller att skapa nya namn innan period 1 är slut, gärna med anknytning till något av periodens ämne. Den här truppen har spretat lite men nu på slutet fått en "Dröm-fyra" som går från klarhet till klarhet, Har 7 segrar.  Skipper: Hillar 

Röda Drakarna: Det här laget är också spretigt, och har dessutom lyst med sin frånvaro senaste tiden.Har gått under olika namn, men grunden och den naturlige frontfiguren har varit Uffe (Norrports egen Quizmaster). Trots att laget inte varit med på några veckor ligger man fortfarande delad tvåa på 7 segrar. Ett par omgångar var till och med "Gubbarnas" skipper Hillar med och toppade det här laget (!)

Monica: Denna tjej, som även varit quizmaster två gånger har totalt 4 segrar på Dagobert, var av två med Röda Drakarna. Det skulle vara intressant om hon kunde sätta ihop en stark fyra och ge toppen en omgång. Jag är övertygad om att hon med det laget, snart skulle toppa "Hall Of Fame"

Dorotea: Laget rullar på 4-5 deltagare och har två segrar so far. Är alltid med och slåss om pallplatserna och gör inte längre några djupdykningar, som de flesta gör i början.

Bamu: De här laget minns man mest för att dom vann vid sitt första besök 1 sep 2012. Vi har inte sett laget så mycket på slutet, men dom är grymt välkomna tillbaks.

Inför jubileums-omgången 16/3, då vi fyller 30 omgångar !

Alla ni gamla och nya quizzare, hjälp till att göra omgång 30 till en fest, boka bord redan i morgon och sätt ihop era dreamteam. Mvh Per Emilsson

 
3 mar 2013